MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Andreea Moldovan de la MasterChef: „Am făcut multe greşeli în concurs”

Distribuie

Ajunsă în ultimii opt concurenţi care se duelează pentru premiul de 50.000 de euro, Andreea a dezvăluit într-un interviu pentru protv.ro care au fost cele mai grele momente de la MasterChef.

„Când am intrat în concurs m-am gândit cum să trec de fiecare etapă în parte. Ştiam că toţi sunt bine pregătiţi şi că tind către marele titlu, aşa că în prima fază mi-am dorit să ajung în primii zece. Cea mai grea până acum a fost întâlnirea cu Chef Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu de la Chocolat, iar faptul că am câştigat proba aceasta şi am ajuns căpitan de echipă la cota 2000 a fost o onoare pentru mine”, a spus Andreea, care a vorbit şi despre cele mai grele momente.
Flavia, eliminată de la «MasterChef», face dezvăluiri senzaţionale despre Andreea: „Era în tandreţuri cu un concurent”

„Cât despre greşeli, au fost multe, au durut tare, dar în ceea ce mă priveşte, se detaşează lejer acele cupcakes total nereuşite”.
Concurenta, acuzată că pentru a-şi atinge scopul „calcă peste cadavre” cu zâmbetul pe buze, a recunoscut că cele trăite în acest concurs au fost o adevărată lecţie de viaţă. „A fost o lecţie de viaţă şi mi-a întărit zicala ”Dacă tăceai, filosof rămâneai”.
Citeşte şi: Din casnică declarată se transformă în vedetă? Iat-o pe Andreea, concurenta de la MasterChef la un eveniment monden!

Citește mai multe despre Andreea Moldovan pe Libertatea.

Comentarii