MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2012 20:52 , de Geo Berciu

Din casnică declarată se transformă în vedetă? Iat-o pe Andreea, concurenta de la MasterChef la un eveniment monden!

Distribuie

Este vorba de Andreea Moldovan, una dintre cele mai controversate concurente de la MasterChef. În vârstă de 26 de ani, participanta la concursul culinar este soţia lui DJ Optik şi se declară o casnică convinsă, a cărei pasiune este gătitul.

Îmbrăcată într-o rochie şic albastră scurtă, cu un umăr dezgolit şi cu o pereche de pantofi cu toc cui, Andreea Moldovan nu a făcut notă discordantă printre celelalte vedete prezente la evenimentul monden.
Fetelor, ce ați pățit? Surorile Luciu, mult prea îmbrăcate la un eveniment monden

Frumuşică, pisicoasă şi cu un zâmbet cuceritor, ea a ajuns să fie apreciată nu numai pentru modul în care găteşte, ci şi pentru voturile pe care le aduce echipei în care concurează mizând pe farmecul personal. Numai că ironia ei şi limba ascuţită i-au creat şi probleme, unii dintre colegii ei acuzând-o de făţărnicie.

Un episod controversat a fost în momentul în care una dintre concurentele care au părăsit MasterChef a dezvăluit că Andreea trăieşte o aventură alături de un alt candidat la premiul cel mare, Gabi Godeanu.
Flavia, eliminată de la «MasterChef», face dezvăluiri senzaţionale despre Andreea: „Era în tandreţuri cu un concurent”

Un alt moment care a provocat valuri de comentarii a fost s-a petrecut în ultima emisiune de la Pro TV, când şi-a vărsat furia pe una dintre colegele ei. Andreea s-a bucurat atunci când Lili a fost dată afară, însă eliminarea Izaurei a uimit-o pe Andreea, care a izbucnit în lacrimi la aflarea veştii.

Nu îmi vine să cred că Izaura a plecat, era unul dintre cei mai pregătiţi oameni', a spus acesta plângând. Aducându-şi aminte de conflictul pe care l-a avut cu Lili, casnica' a comentat dur la adresa acesteia. Nu pot să cred că a plecat în aceeaşi emisiune cu retarda asta, cu ţăranca asta', a spus cea care a ajuns să fie cunoscută drept „Casnica”.
Citeşte şi:Un concurent, prins cu fițuici la MasterChef urlă:”Pleacă de aici, mă freci la icre”, i-a spus acesta juratului Florin Dumitrescu | VIDEO

Comentarii