De Livia Lixandru,

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de marea confruntare. Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care și-a rugat fanii să îl voteze în continuare și a recunoscut că este cea mai frumoasă experiență din viața lui.

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează!

Anunțul făcut de Marius Manole pentru fanii lui

„Lucrurile stau asa … Azi e semifinala la #uitecinedanseaza… !!! Cine s-ar fi asteptat ca un show de televiziune sa îmi facă o așa mare bucurie.. eu nu ! Foarte multe lucruri am învățat despre mine în aproape 3 luni de munca! Dar cel mai tare mă bucur, că m-am convins încă o data , că lucrurile frumoase se nasc acolo , unde te aștepti mai putin …N-am apunca de 15 ani, de când sunt în București, să mă întâlnesc cu maestrul Gigi Caciuleanu.. Mi-am dorit , nu s-a putut. Și uite cum, intr o emisiune de televiziune, am reusit să ne cunoastem și să lucram putin impreuna.. ce lucru mare! Orice s-ar întâmpla în seara asta , eu am câștigat! Am castigat intalnirea asta , cu omul asta, care te face sa te reindragostesti de tine, în primul rand … pentru asta îi mulțumesc . Orice s-ar intampla in seara asta iti multumesc Nespeac Olesea ca ai fost langa mine cu sufletul și ca ți -ai dorit pentru mine ce-i mai bun .
Orice s-ar intampla multumeeeesc tuturor colegilor, prietenilor, amicilor de pe facebook care ne-au votat.
Multumesc Daria Tuca ( foto) pentru ca ma vezi , asa cum ma vezi ..  Zi bună  Sms la 1200 cu textul Marius asta daca simtiți nevoia să ne votați”, a scris Marius Manole pe Facebook, despre experiența trăită la Uite cine dansează!

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor