Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?

EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?

Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit! Există cântăreți și cântărețe, actori, prezentatori TV, creatori de modă și politicieni care au reușit să păcălească trecerea timpului și alții, pe chipul cărora se vede fiecare an. În unele cazuri, diferențele sunt uluitoare: celebrități născute în același an pot trece drept mamă și fiică sau tată și fiu...

De Denisa Macovei,

Viorel Lis a copilărit cu Petre Roman

Vă vine să credeți că între Viorel Lis și Petre Roman există o diferență de doar un an și câteva luni? Ei bine, este adevărat. În timp ce Viorel Lis, în vârstă de 73 de ani, este autoironic și face deja glume macabre cu privire la momentul când va pleca dintre noi, Petre Roman, care va împlini în curând 72, pare că-și retrăiește tinerețea.

Cei doi nu sunt legați doar de aceeași vârstă, ci și de faptul că au divorțat și s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei. Fostul premier are și un băiețel cu noua soție, Silvia: Petrus, care are acum 8 ani, fiind doar puțin mai mare decât nepoata lui, Isabela, fiica Oanei Roman.

Sanda Ladoși și Loredana Groza

Anul 1970 dădea României două mari cântărețe: pe Loredana Groza și pe Sanda Ladoși. Ambele și-au pus amprenta asupra muzicii anilor ʼ90 și au fost considerate blondele fatale ale showbizului din acea vreme.

În timp ce Loredana a reușit să se mențină în topuri, Sanda a preferat să treacă cariera pe loc secund și să se dedice familiei. Se prea poate ca din acest motiv, Loredana să pară mai tânără decât Sanda – cea supranumită acum diva României a încercat să țină pasul cu vremurile actuale și să se adapteze trendurilor, așa că a acordat mai multă atenție imaginii sale. Sanda are și probleme cu legea: e urmărită penal alături de soțul ei, Ștefan Tache.

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”
Recomandări

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit: Viorica de la Clejani și Oana Zăvoranu

Greu de crezut pentru oricine, însă foarte adevărat: Viorica de la Clejani și Oana Zăvăranu au aceeași vârstă. Ambele vor împlini în curând 45 de ani. Prima care va trece acest prag e Viorica, în luna februarie, urmată de Oana, în luna iunie. Chiar dacă diferența de înfățișare dintre cele două este zdrobitoare, trebuie totuși să luăm în calcul și faptul că Viorica de la Clejani are doi copii mari, pe Margherita și pe Fulgi.

Monica Anghel și Oana Cuzino

Chiar dacă sunt născute în același an și aceeași lună, Oana Cuzino și Monica Anghel nu par de aceeași vârstă. Amândouă vor împlini 47 de ani în iunie, dar Oanei nu-i dă aproape nimeni mai mult de 35 de ani! Ce-i drept, de profesie medic geriatru, frumoasa vedetă pare să dețină secretele tinereții fără bătrânețe și știe o mulțime de trucuri de frumusețe. Iar Monica Anghel a avut niște probleme de sănătate

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western
Recomandări

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western

Cum se simte Monica Anghel după operația la coloană. A slăbit 8 kilograme în șase săptămâni

Dan Bittman și Mihai Albu

Aceeași vârstă, 55 de ani, o împart Mihai Albu și Dan Bittman, însă fără dovada buletinului, ești tentat să așezi câțiva ani între ei. Și succesul la femei te împinge parcă să faci o departajare: în vreme ce solistul trupei Holograf, deși s-a declarat pregătit să devină bunic, încă este asaltat de admiratoare ce au jumătate din vârsta lui, designerul de pantofi e departe de a fi un Don Juan, cu toate că și-a făcut chiar și implant de păr ca să devină mai atrăgător în ochii sexului frumos…

Ce admiră Dan Bittman la el când se uită în oglindă. Detaliul la care nu te-ai fi gândit

Mihai Albu a ajuns la capătul răbdării. Sunat non-stop și întrebat dacă e bine


VIDEO/ Fost ministru al Justiției: Penitenciarele din Ploiești şi Târgu Jiu ar trebui demolate

Close
Închide
  Close