Mergi direct la conținut »
Bătaie la „Ferma”, între Cătălin Moroșanu și Diana Belbiță
Entertainment Libertatea > Entertainment > Bătaie la „Ferma”, între Cătălin Moroșanu și Diana Belbiță

Bătaie la „Ferma”, între Cătălin Moroșanu și Diana Belbiță

Surprizele se țin lanț la „Ferma”, în ediția de joi, 21 martie. Au stat atât de departe de ring sau de sala de antrenament, încât Diana Belbiță și Cătălin Moroșanu au trecut la fapte și luptă cot la cot.

Diana Belbiță și Moroșanu au început să se bată la Ferma. Evitată până acum de fete, să fie luată la duel, Belbiță și-a găsit un adevrsar pe măsura și l-a provocat pe Moroșanu la luptă, în ediția de joi seara, când de altfel va avea loc și duelul între vali Bărbulescu și un alt concurent din fermă.

 

Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma

În momentul în care au părăsit cabana din pădure și au venit la fermă, cei șase bandiți au promis că vor face tot posibilul să nu părăsească prea curând show-ul și să fie mai uniți ca niciodată. Se pare însă că nu s-au ținut de plan și, după doar o săptămână de acolodare, Vali Bărbulescu este eliminat din Fermă. Faptul că revine în București nu-l dezamăgește prea tare pe Vali Bărbulescu, căci are planuri mărețe pentru acest an. „Am încă sufieciente dorințe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorința de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep școala de pilotaj și apoi cine știe, poate veți auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând „Vă vorbește căpitanul Bărbulescu”, a spus Vali. Singura lui dezamăgire este aceea că nu a reușit să obțină marele premiu, bani pe care i-ar fi investit în educarea unor copii lipsiți de susținere.

Citește și

Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale

 

 

Close
Închide
  Close