Mergi direct la conținut »
Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma. „Mă apuc de cursuri de pilotaj”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma. „Mă apuc de cursuri de pilotaj”

Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma. „Mă apuc de cursuri de pilotaj”

În momentul în care au părăsit cabana din pădure și au venit la fermă, cei șase bandiți au promis că vor face tot posibilul să nu părăsească prea curând show-ul și să fie mai uniți ca niciodată.

De Denisa Macovei,

Se pare însă că nu s-au ținut de plan și, după doar o săptămână de acolodare, Vali Bărbulescu este eliminat din Fermă.

Vali Bărbulescu

Faptul că revine în București nu-l dezamăgește prea tare pe Vali Bărbulescu, căci are planuri mărețe pentru acest an.

„Am încă sufieciente dorințe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorința de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep școala de pilotaj și apoi cine știe, poate veți auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând „Vă vorbește căpitanul Bărbulescu”, a spus Vali. Singura lui dezamăgire este aceea că nu a reușit să obțină marele premiu, bani pe care i-ar fi investit în educarea unor copii lipsiți de susținere.

„Cu banii din premiu voiam să fac un hub creative pentru elevii de liceu. Sunt atâtea talente irosite din lipsă de susținere, vreau să-mi las mai departe experiența mea de 25 de ani”, a mai spus Bărbulescu.


Afaceristul iranian care a vrut să vândă dosarul tezaurului, despre România și autoritățile românești: ”Atât spun: țară de c…t! Sunt incorecți la nivel de sus”

Close
Închide
  Close