De Daria Maria Diaconu,

În ciuda faptului că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut miercuri împreună la două evenimente mondene, situația dintre cei doi nu este deloc pe roze. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își negociază împăcarea. Joi, cei doi au ieșit împreună la restaurant, unede au discutat despre relația lor. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru click.ro că Bianca Drăgușanu este decisă să meargă mai departe cu separarea.

„Alex nu a fost convingător la discuţii. Bianca l-a lăsat să vorbească pentru a-i auzi explicaţiile şi promisiunile, însă nu este impresionată. Nu va renunţa din câte ştim noi la divorţ. Au termen la notar pe 3 decembrie şi atunci vor parafa separarea oficială”, au declarat sursele citate.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară în data de 1 august 2019, cu Alex Bodi. Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

Citeşte şi:

Cartelul Renault. Sindicatele intervin în urma dezvăluirilor din Libertatea. ”O astfel de înțelegere privind angajarea de forță de muncă prezintă riscuri foarte mari”

În mintea infractorului. Primul interviu cu profilerul Poliției Române, care îl analizează pe Dincă. Cum un individ aparent obișnuit devine criminal la 66 de ani

VIDEO | Un șofer inconștient a făcut o depășire pe linie continuă, în curbă! „Îl omoram, și ce? Am asigurare”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite