Mergi direct la conținut »
Cât de mult seamănă Sofia Natalia cu tatăl ei, Victor Slav. Nici cea mai mică o diferență între ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de mult seamănă Sofia Natalia cu tatăl ei, Victor Slav. Nici cea mai mică o diferență între ei

Cât de mult seamănă Sofia Natalia cu tatăl ei, Victor Slav. Nici cea mai mică o diferență între ei

Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, seamănă perfect cu tatăl ei. 

Pe internet, prezentatorul de televiziune Victor Slav a dat publicității imagini cu fiica lui, dar și cu el, așa cum arăta la vârsta fiicei sale.

Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav seamănă perfect cu tatăl ei. Sofia Natalia este copia fidelă a celebrului ei tată.

 „Dacă își seamănă și la caracter, nu vei avea probleme în viață”, „Sunteșți ca două picături de apă”, „Îți seamănă leit”, „ce asemănare!”, „Bine că seamănă cu tine!”, „Ce frumoasă e! seamănă exact cu tine”, „Nu aveam nicio îndoială că este bucățică ruptă din tine”, i-au transmis internauții lui Victor Slav la vederea imaginilor cu acesta și fiica sa.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

Close
Închide
  Close