Mergi direct la conținut »
Reacția lui Victor Slav la adresa Biancăi Drăgușanu. "Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția lui Victor Slav la adresa Biancăi Drăgușanu. "Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă"

Reacția lui Victor Slav la adresa Biancăi Drăgușanu. „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”

Victor Slav a făcut o declarație neașteptată la adresa fostei sale partenere de viață, Bianca Drăgușanu, chiar la emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D - Vulturii de noapte.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a reacționat cu totul neașteptat față de Bianca Drăgușanu, cea care este mama fiicei lui, Sofia Natalia.

Potrivit wowbiz.ro, Victor Slav i-a spus Biacăi Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”.


La aceeași emisiune, Victor Slav a fost luat prin surprindere de Bianca Drăgușanu, care l-ar fi pălmuit, conform aceleiași surse.

Întregul moment poate fi urmărit marți seara, de la ora 23:00, la emisiunea Vulturii de noapte, pe care Victor Slav o prezintă alături de Cătălin Cazac și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

 

Close
Închide
  Close