MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 16:08

Bianca Drăgușanu pleacă de la Kanal D. A încheiat colaborarea

Distribuie

Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a prezentat emisiunea "Te vreau lângă mine".

Bianca Drăgușanu nu va mai lucra la Kanal D. Vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune respectiv.

Potrivit wowbiz.ro, colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D și prezentatoarea Bianca Drăgușanu s-a încheiat odată cu finalul sezonului „Te vreau lânga mine” din acest an.

Bianca Drăgușanu a ajuns să prezinte emisiunea mai sus-menționată după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal, însă a rămas moderatoare și după ce Gabriela Cristea a vrut să revină la TV, fiind preferată de șefii postului de televiziune.

Conform sursei mai sus-menționate, Bianca Drăgușanu vrea să se ocupe de facarea sa, de proiectele în care este implicată și de fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, vedeta de televiziune a început o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.

 


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care ”a făcut patrulă” mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Citește mai multe despre colaborare, demisie și kanal d pe Libertatea.

Comentarii