Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă? "A dat deja petrecerea burlăcițelor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă? "A dat deja petrecerea burlăcițelor"

Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă? „A dat deja petrecerea burlăcițelor”

Unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Drăgușanu a făcut afirmații neașteptate la TV, susținând că vedeta ar fi dat deja o petrecere a burlăcițelor.

De Dana Aramă,

Răzvan Botezatu, unul dintre prezentatorii emisiunii Star Matinal de la Antena Stars,  a afirmat, la show-ul respectiv, că Bianca drăgușanu s-ar pregăti de nuntă și că ar fi dat deja o petrecere a burlăcițelor. Răzvan Botezatu este unul dintre prietenii apropiați ai Biancă Drăgușanu.

„Seara fetelor. Vreau să număr persoanele care au participat la petrecerea burlăcițelor, am putea spune? Că Bianca a spus că oricum se pregătește de nuntă. Probabil a stat foarte mult timp cuminte, a stat acasă. Și dacă Bianca se pregătește de nuntă, a dat deja petrecerea burlăcițelor”, a afirmat Răzvan Botezatu.

Pe contul său de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare în casă, alături de câteva dintre prietenele ei, împreună cu care a petrecut o seară a fetelor.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”


 

Close
Închide
  Close