Miercuri, 13 martie 2019, 22:09

Mai mult, în ediția de miercuri seara, Remus, care este fermierul săptămânii,  a ales cei doi servitori și i-a desemnat pe Florin Pastramă și Otilia. Artistei nu i-a picat prea bine decizia și a izbucnit în lacrimi. „Nu mă așteptam să fiu servitor. Mi-e teamă că nu o să îi mai văd. Dar faptul că voi dormi în aceeași cameră cu Pastramă, îmi dă putere ”, a spus artista emoționată.

În ediția de marți seara, lucrurile s-au complicat.  Cei șase bandiți, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastramă și Vali Bărbulescu, alături de Brigitte (trimisă după duel să locuiasă la cabană), s-au întors la vilă.

Florin Pastramă s-a duelat marți seara cu nutriţionistul Remus Boroiu, pentru titlul de fermierul săptămânii, însă Remus a avut parte de o accidentare dură. Deși în duel sunt reguli clare, Remus a fost accidentat la genunchi și a avut nevoie de intervenția urgență a medicilor. O ambulanță l-a transportat la spital pentru investigații. „M-a curentat. Am simțit. De asta mi-e frică, de ligamente. Mă tem să nu fie ceva”, a spus Remus . Deși a avut parte de un duel dur, acesta a câștigat duelul și este fermierul săptămânii.

Citește și
Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO