MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2017 09:04

Bruce Springsteen îl face „escroc” pe Donald Trump, într-un cântec contestatar

Distribuie

Bruce Springsteen îl face "escroc" pe Donald Trump, într-un cântec contestatar. Bruce Springsteen îl denunță ca "escroc" pe Donald Trump într-un cântec contestatar, lansat miercuri, la care a colaborat cu un alt artist celebru.

Deși cântecul nu a fost scris de Bruce Springsteen, este vorba de una din colaborările sale cele mai militante, scrie Agerpres.

Piesa lui Joe Grushecky, un artist cu care Springsteen a mai colaborat, se numește ‘That’s What Makes Us Great’ (‘Este ceea ce ne face măreți’), un joc de cuvinte care face trimitere la sloganul campaniei președintelui american „Make America Great Again”.

Joe Grushecky a declarat ziarului local Pittsburgh Post-Gazette că a compus cântecul având ca inspirație învestitura celui de-al 45-lea președinte al SUA.

„Nu te lăuda în fața mea că nu ai citit niciodată o carte. Nu am niciodată încredere într-un escroc”, cântă Bruce Springsteen, într-o aluzie clară la miliardarul republican.

Springsteen și Grushecky cântă apoi refrenul împreună: „Dragostea poate veni la capătul urii. Știu că este adevărat. Este ceea ce ne face măreți”.

Bruce Springsteen a susținut-o anul trecut în campanie pe democrata Hillary Clinton, care a fost  învinsă de republicanul Donald Trump. În cadrul unei întâlniri cu fosta primă doamnă în noiembrie, Springsteen a denunțat „profunda lipsă de decență” a magnatului imobiliar devenit președinte.

Anul trecut, Bruce Springsteen l-a numit ”imbecil” pe Donald Trump: ”Este o tragedie pentru democrația noastră”. Bruce Springsteen a afirmat că Donald Trump este un ”imbecil” și a catalogat campania electorală din Statele Unite drept una „tragică”.

Citește și Barack Obama, ultima petrecere la Casa Albă. Beyonce, Bruce Springsteen și alte nume mari, pe lista invitaților

Bruce Springsteen, nou record pentru cel mai lung spectacol. Un moment emoționant a avut loc în timpul concertului

 

Citește mai multe despre Bruce Springsteen pe Libertatea.

Comentarii