Din 7 martie, „Dimineaţa cu noi” îţi aduce energia şi voia bună în casă, de luni până vineri, de la ora 8.00, la Kanal D.

Cei trei matinali, Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, sunt nerăbdători să fie alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru „Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună, invitaţii aleşi pe sprânceană şi multe alte surprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Aşadar din 7 martie, de la ora 8.00, de luni până vineri, „Dimineaţa cu noi”, matinalul care îţi face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor, Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, va fi difuzat la Kanal D.

Bursucu renunță la „Teo Show”

Bursucu, unul dintre cei mai tonici şi îndrăgiţi oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineaţă,  pe Viviana Sposub, care a strălucit prin prospeţime, discurs articulat şi creativitate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.    

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îți va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul – mai sănătos, iar veştile – cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu. Adrian Cristea, răsfăţat de colegi şi de public cu apelativul Bursucu, este un entertainer total şi a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentând alături de Teo Trandafir, emisiunea „Teo Show”, dar şi unul dintre cele mai puternice formate internaţionale de televiziune, „Roata Norocului”. Numele Bursucu este sinonim cu buna dispoziţie, entertainment-ul, prietenia şi energia fără limite, astfel că telespectatorii vor avea parte de toate acestea în noul matinal de la Kanal D.  

Urmărește-ne pe Google News