Mergi direct la conținut »
Când va naște Deea Maxer. „Evenimentele mari se opresc în iulie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când va naște Deea Maxer. „Evenimentele mari se opresc în iulie”

Când va naște Deea Maxer. „Evenimentele mari se opresc în iulie”

Deea și Dinu Maxer vor deveni părinți de fetiță. Artistul a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața lor și a dezvăluit când va naște soția lui. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe Andreas.

„O să avem o fetiţă. Ne bucurăm de fiecare moment şi abia aşteptă. Evenimentul va fi undeva în octombrie. Vara vom fi la mare, toamna o să venim şi o să ne pregătim de marele moment. Deea o să apeleze la ajutoare. Nu o să mai danseze ea. Evenimentele mari se opresc în iulie. Sarcina nu a fost plănuită. Iniţial ne-am dorit fată când l-am avut pe Andreeas. Avem lista cu numele făcută, dar încă nu am ales. Emoţii nu sunt. Ne bucurăm de fiecare moment”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Recent, Deea Maxer a mărturisit că cea de-a doua sarcină este una cu probleme. Vedeta a explicat că a ajuns să mânînce lămâile ca pe mere din cauza grețurilor. „Am burta mult mai mare acum la patru luni şi jumătate decât avea la Andreas. Mi-a fost mult mai rău în primele două luni. Pofte. Mănânc lămâile ca pe mere”, a spus Deea Maxer.

Citește și

VIDEO| Traseul Papei din papamobil. Cum o să vadă Suveranul Pontif Bucureștiul

Close
Închide
  Close