Mergi direct la conținut »
Care este starea de sănătate a Majdei, după ce i s-a făcut rău înainte de a intra în direct la tv. „Organismul a cedat ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este starea de sănătate a Majdei, după ce i s-a făcut rău înainte de a intra în direct la tv. „Organismul a cedat ”

Care este starea de sănătate a Majdei, după ce i s-a făcut rău înainte de a intra în direct la tv. „Organismul a cedat ”

Miercuri seara, Majda nu a putut intra în direct la „Agenția Vip”, alături de colegul ei Cristi Brancu. Vedetei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția ambulanței. Acum, mulatra a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a explicat ce se întâmplă cu ea.

„Eu, când nu mai pot, mai pot un pic! Așa mi-am ghidat mintea toată viața, doar că mintea voia, organismul nu prea ? și a cedat ??‍♀️ Îi mulțumesc Lui Dumnezeu mereu pentru că mă lasă să am oameni care se gândesc la mine, mă susțin și le simt iubirea. Nu știu ce-am făcut să merit asta, dar nici nu mi doresc mai mult de la viață. În anumite situații te trezești la realitate și înveți să-ți așezi altfel lucrurile. Tot ceea ce fac o fac cu multă dragoste, pasiune și respect pentru tot ce mă înconjoară. Mulțumesc din suflet pentru toate zâmbetele care îmi sunt oferite, pentru insistență atunci când e nevoie. Bucură-te de cele mai mici lucruri mai târziu vei realiză că ele sunt, de fapt, cele mai mari. Deseară ne vedem la @agentiavip ❤️ P.s V-am pupat! Merg să fac 12 torturi”, este mesajul transmis de Majda pe Instagram.

Aseară, Cristi Brancu a explicat ce se întâmplă cu Majda și de ce nu este prezentă alături de el în emisiune. „Majda din păcate nu poate să intre, este într-o stare de sănătate xtrem de delicată. Au venit oamenii de la ambulanţă, trebuie să meargă la spital, este mai bine acum, îi urăm sănătate şi cu siguranţă îi va fi bine”, a spus Cristi Brancu la „Agenţia Vip”.

Citește și

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Close
Închide
  Close