Mergi direct la conținut »
Carmen Simionescu, despre cererea în căsătorie. „Credea că eu ştiu şi că îi dau de înţeles ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carmen Simionescu, despre cererea în căsătorie. „Credea că eu ştiu şi că îi dau de înţeles ”

Carmen Simionescu, despre cererea în căsătorie. „Credea că eu ştiu şi că îi dau de înţeles ”

Carmen Simionescu a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, Bogdan Căplescu, însă puțini sunt cei care știu cum au decurs de fapt lucrurile în ziua marelui eveniment. Fiica lui Adi Minune nu se aștepta ca iubitul ei să facă acest gest.

„Nu mă aşteptam nicio secundă. Ce nu ştie nimeni este că i-am dat nişte panici în ziua respectivă, săracul. Eu în maşină cântam . Dar eu pur şi simplu cântam. Credea că eu ştiu şi că îi dau de înţeles”, a povestit Carmen Simionescu la Antena Stars.

„Eu acolo la cafenea am avut un concert, aveam impresia că sunt la concert, de fapt. A fost totul ca eu să cânt acolo. Era planificat să fiu cerută în aceea seară. Toată lumea ştia. E cel mai ciudat, la final de simţi pe dinafară. Am aflat că a fost acasă la ai mei, a vorbit cu mama, i-a cerut un inel ca să vadă mărimea degetului, să ştie mărimea perfectă. A întrebat ”, a mai spus Carmen.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un viitor avocat. Iubitul lui Carmen Simionescu a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi în vara acestui an s-a închis la master în cadrul aceleaşi Facultăţi. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou.

Citește și

VIDEO | Zeci de francezi, în genunchi pentru Catedrala Notre-Dame! Oamenii au interpretat cântece religioase și s-au rugat pentru simbolul Parisului

 

Close
Închide
  Close