De Miruna Darcovici,

Designerul a scos chiar el pe piață o linie de genți și trolere după designul propriu. Cu această ocazie, Cătălin Botezatu și manechinii săi au defilat într-o prezentare de modă alături de noile produse-vedetă pe care și-a pus semnătura creatorul de modă, iar gențile și trolerele le-au luat imediat ochii clienților.

Secretul lui a ieşit la iveală. Ce şi-a tatuat Cătălin Botezatu în zona intimă. „Vreau să îl transform”

catalin botezatu prezentare hipermarket2

În primăvara acestui an, Cătălin Botezatu a avut mult de muncă pentru noua uniformă a celor de la compania aeriană TAROM. Designerul a ajuns la varianta actuală după ce a desenat nu mai puțin de 800 de schițe, din care reprezentanții companiei au ales. Bote a mers la aeroport pentru o adevărată ședință foto alături de stewardese și piloți. ”Este noua uniformă a personalului de la TAROM. Sunt aici cele mai frumoase fete stewardese. Multă lume spune că avem cele mai frumoase femei și cele mai bune servicii. N-a fost ușor. S-au făcut pest 800 de schițe. S-au dorit tot felul de variante, lumea a fost nehotărâtă. După ce am făcut acele 800 de schițe, s-a ajuns la varianta aceasta curată, elegantă, rafinată”, a declarat Bote în luna aprilie, la lansarea uniformelor.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu după ce a anunțat că este însărcinată. „Este o situație delicată”

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO