Mergi direct la conținut »
Secretul lui a ieşit la iveală. Ce şi-a tatuat Cătălin Botezatu în zona intimă. "Vreau să îl transform"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Secretul lui a ieşit la iveală. Ce şi-a tatuat Cătălin Botezatu în zona intimă. "Vreau să îl transform"

Secretul lui a ieşit la iveală. Ce şi-a tatuat Cătălin Botezatu în zona intimă. „Vreau să îl transform”

Cătălin Botezatu a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre el. Designerul a mărturisit că are în total şapte tatuaje, iar la vârsta de 19 ani, şi-a tatuat un delfin în zona intimă. Acum, acesta a alut o decizie radicală în privinţa desenului de pe piele.

De Livia Lixandru,

„Am şapte tatuaje. În zona intimă am tatuat un delfin. Pe vremuri le spuneam fetelor să vină să vadă delfinul. E primul meu tatuaj, l-am făcut la 19 ani. Acum vreau să-l transform într-un peşte care se numeşte ‘KOI'”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Botezatu şi-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture – Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

 

Close
Închide
  Close