MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2018 13:39

Cătălin Cazacu dă cărțile pe față după Exatlon. „Da, am făcut dragoste”

Distribuie

Cătălin Cazacu a vorbit deschis despre vița lui sentimentală de după participarea la concursul Exatlon România, care s-a filmat în Republica Dominicană.

Cătălin Cazacu a făcut parte din echipa Faimoșilor la competiția Exatlon România. Pe durata concursului, s-a spus că între Cătălin Cazacu și colega sa de echipă, cântrăreața Claudia Pavel, Cream, s-ar fi înfiripat o idilă.

Revenit în țară, Cătălin Cazacu a vorbit despre viața sa sentimentală de după participarea la show-ul de televiziune și despre femeile din viața lui.

Acesta a fost surprins în compania mai multor domnișoare. Sportivul a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că a făcut dragoste după ce s-a întors de la Exatlon România.

  ”Da, am făcut dragoste de când m-am întors de la Exatlon, am avut întâlniri care s-au sfârșit în dormitor. Dar sunt un gentleman și nu o să spun despre cine a fost vorba, dar va garantez că nu e niciuna dintre cele speculate de presă”, a declarat sportivul.

El a afirmat că își dorește să aibă lângă el o femeie care să-l înțeleagă.

 ”Vreau o iubită care să mă respecte, să mă iubească și să mă înțeleagă. Da, vreau un suflet pe care să îl simt aproape”, a mai spus Cătălin Cazacu.


Citește și: RETROSPECTIVĂ/ Săptămâna haosului în politică. Punct culminant în războiul lui Dragnea cu Statul Paralel


 

Citește mai multe despre cătălin cazacu, dezvaluiri și exatlon romania pe Libertatea.

Comentarii