Mergi direct la conținut »
Cătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie la Ferma. Artistul l-a lovit și pe Florin Pastramă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie la Ferma. Artistul l-a lovit și pe Florin Pastramă

Cătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie la Ferma. Artistul l-a lovit și pe Florin Pastramă

Scene șocante la Ferma, în finala de joi seara, de la Pro tv. După ce ceilalți concurenți eliminați pe parcurs din show, s-au întors alături de cei cinci colegi rămași în concurs, situația a scăpat de sub control.

Kamara are încă polițe de plătit pentru că a fost eliminat și și-a vărsat nervii pe foștii bandiți: Otniela și Pastramă! „Viața e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală”, a strigat în gura mare Kamara către cei doi.Mai mult, un scandal se iscă și între artist  și Cătălin Moroșanu.

Cei doi și-au spus cuvinte grele și au sărit la bătaie, cei din jur intervenind să îi despartă. Totul a pornit atunci când în urma unui joc , Kamara a fost desemnat „Cel mai enervant fermier”, de către ceilalți concurenți. Artistul a luat foc și l-a jignit pe luptător. „Kamara, vezi că eu nu sunt Pastramă. Eu sunt  Moroșanu și nu reacționezi așa”, a spus revoltat acesta, în timp ce ceilalți foști concerenți au intervenit să îi despartă.

Înainte de incidentul cu Măroșanu, Kamara l-a lovit pe Florin Pastramă, moment în care toată lumea s-a panicat. În cele din urmă, aceștia s-au calmat, însă lucrurile au degenerat mai mult decât se așteptau cei din jur.

 

După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu sunt cei cinci care au șanse egale la premiul de 50.000 de euro.

În această seară, de la 21:30, foștii concurenți  au rămas uimiți de ce au reușit colegii lor să facă în toată această periodă de când ei au părăsit competiția. Foștii concurenți  au fost puși la punct cu toate noutățile din fermă și află de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă cu Brigitte. Uimiți de această veste, cu toții așteaptă marea nuntă.

Citește și

GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS

Close
Închide
  Close