Mergi direct la conținut »
Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma. Scoasă din concurs de Marius Crăciun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma. Scoasă din concurs de Marius Crăciun

Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma. Scoasă din concurs de Marius Crăciun

Diana Belbiță a fost eliminată de la show-ul de televiziune Ferma, difuzat de Pro TV. Aceasta a părăsit competiția în urma duelului cu Marius Crăciun pentru postul de fermier-șef.

De Dana Aramă,

În ediția de marți, 21 mai 2019, a emisiunii Ferma, Diana Belbiță și cel care i-a cucerit inima la show, Marius Crăciun, au ajuns la duel pentru postul de fermier-șef. Duelul a fost cu eliminare, astfel că cea care a părăsit competiția a fost Diana Belbiță.

„În prima zi când am ajuns în Fermă am fost foarte tensionați. Cel mai dor mi-a fost de viața mea sportiv și de antrenori. Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius”, a declarat Diana Belbiță.

„Nici nu simt că este o victorie, nu pot să mă bucur știind că din cauza mea ea pleacă acasă”, a spus Marius Crăciun.

Cu lacrimi în ochi, Diana Belbiță a afirmat că ea și Marius nu ar fi trebuit să fie la duel, iar Otniela nu ar fi avut ce să caute în concurs.


„Nu trebuia să fim noi, eu și Marius, față în față. Sunt oameni aici care ar fi trebuit să plece de mult. îmi pare rău, domnule Sandu, dar fiica dumneavoastră(n.r. Otniela)  nu merită să fie aici”, a spus Diana Belbiță.

Vorbele sportivei au făcut-o pe Otniela să plângă.


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close