Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Catrinel Menghia, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes

Catrinel Menghia, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roşu de la Cannes. Românca a apărut într-o rochie de-a dreptul spectaculoasă la proiecţia filmului Yomeddine, în cadrul celebrului festival de film din sudul Franţei.

Catrinel Menghia a fost invitată la festivalul de film de la Cannes, unde a avut o apariţie senzaţională. Românca stabilită în Italia a îmbrăcat o rochie roşie, cu o trenă amplă, care a fost apreciată.

Totodată, la premiera filmului egiptean au apărut pe covorul roşu şi alte vedete, precum Julianne Moore şi Irina Shayk.

La finalul defilărilor, şi-au făcut apariţia cei doi soţi egipteni, care au regizat şi produs pelicula “Yomeddine”, proiectată în competiţie. Filmul spune povestea unui bărbat care, după ce se vindecă de lepră, părăseşte colonia unde a trăit mai toată viaţa.

Festivalul de Film de la Cannes se va desfăşura până pe 19 mai, juriul din acest an fiind prezidat de actriţa australiană Cate Blanchett, ea fiind ce-a 12-a femeie care deţine acest titlu în cele 71 de ediţii.

Anul acesta, directorul festivalului a impus o nouă regulă și anume ca vedetele să nu își facă selfie pe covorul roșu. Unele dintre vedete nu au respectat regula, însă.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Viața Mirabelei Dauer s-a schimbat total de când s-a mutat din Capitală. „Am întinerit cu 20 de ani”


Close
Închide
  Close