Mergi direct la conținut »
Mai multe vedete au încălcat regula de la festivalul de la Cannes. Au făcut selfie pe covorul roșu  - FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mai multe vedete au încălcat regula de la festivalul de la Cannes. Au făcut selfie pe covorul roșu – FOTO

Festivalul de film de la Cannes 2018 a debutat oficial, aseară, când numeroase vedete şi-au făcut apariţia pe covorul roşu. Unele dintre ele nu au respectat regula impusă de directorul festivalului şi ... au făcut selfie pe covorul roşu.

„Nu e frumos, e un gest grotesc”, este afirmaţia făcută de directorul festivalului de film de la Cannes, cu o lună înainte de deschiderea festivalului. El a explicat că a decis să interzică selfie-urile, mai ales că din cauza acestui obicei nu se respectă programul apariţiilor pe covorul roşu.

Participanţii au fost avertizaţi că dacă vor face acest gest nu vor intra în sala de proiecţii. Cu toate acestea, unii dintre ei nu s-au temut de acest lucru. Mai multe staruri au fost surprinse în timp ce îşi făceau selfie-uri pe covorul roşu, în prima zi a festivalului.

Unele vedete au fost atenționate că nu au voie să facă selfie-uri pe covorul roșu

Festivalul de Film de la Cannes se va desfăşura până pe 19 mai, juriul din acest an fiind prezidat de actriţa australiană Cate Blanchett, ea fiind ce-a 12-a femeie care deţine acest titlu în cele 71 de ediţii.


Citește și: EXCLUSIV/Maria Constantin se poartă ca la 20 de ani de când a intrat la Conservator. Duce o viața…de studentă


Foto: EPA

Close
Închide
  Close