Mergi direct la conținut »
Ce cadou a primit Gabriela Cristea de la Tavi Clonda, de "Ziua Îndrăgostiților"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cadou a primit Gabriela Cristea de la Tavi Clonda, de "Ziua Îndrăgostiților"

Ce cadou a primit Gabriela Cristea de la Tavi Clonda, de „Ziua Îndrăgostiților”

Gabriela Cristea a mărturisit la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, că a primit un cadou inedit de la soțul ei cu ocazia Valentine’s Day. 

Prezentatoarea TV care este însărcinată cu o fetiță a povestit cu amuzament despre cadoul pe care i l-a făcut soțul ei.

„Vine soțul meu astăzi înainte să intru în emisiune și zice: Iubita mea nu ți-am luat niciun cadou”. Mi-a zis că mi-a luat niște gresie, eu i-am zis că i-am luat mochetă. Asta înseamnă să fii căsătorit. După ce am avut această discuție atât de romantică, a zis să facem lista bebelușului cel nou. Să vorbim la maternitate unde nasc, chitul de celule stem, să nu uităm cardul acasă. Vinerea aceasta ne ducem sa cumpărăm hăinuțe, ce să mai gata, s-a tras linie”, a povestit Gabriela Cristea, la Antena Stars.

În ciuda faptului că se află pe ultima sută de metri cu sarcina, prezentatoarea de televiziune nu vrea să intre în concediu prenatal, cel puțin deocamdată. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are un copil, o fetiță pe nume Victoria.


Ioana Filimon de la „Ferma” a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”


 

Close
Închide
  Close