MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 08:18

Gabriela Cristea mai are puțin și naște, dar nici gând să stea acasă. „Mă ia cu capul”

Distribuie

Deși se află pe ultima sută de metri cu sarcina, Gabriela Cristea este foarte activă. Aceasta nu vrea să renunțe la muncă.

La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre această perioadă din viața sa. În ciuda faptului că se află pe ultima sută de metri cu sarcina, prezentatoarea de televiziune nu vrea să intre în concediu prenatal, cel puțin deocamdată.


„În fiecare săptămână am câte o petrecere. De nu o să nasc eu la vreo petrecere…Am toate șansele.  Mă ia cu capul dacă stau acasă. Atâta timp cât ești în putere, femeia însărcinată nu e bolnavă. Dacă sunt în putere, mai bine vin naiba la serviciu, îmi mai consum energia. Mai trebuie să mă suportați, ce să fac”, a declarat vedeta.


„Vai cât de gravidă sunt, cât de mare sunt, acum mă văd. E totul în regulă, dar am un copil mai grăsunel, mai dolofănel”, a mai spus ea.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță.

Citește și: COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii