Mergi direct la conținut »
Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Bănică soțului ei. Sunt împreună de peste 20 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Bănică soțului ei. Sunt împreună de peste 20 de ani

Cântăreața Andreea Bănică îl aniversează vineri, 28 decembrie, pe soțul ei. vedeta i-a făcut o declarație de dragoste foarte frumoasă partenerului ei de viață.

De Dana Aramă,

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. 

Vedeta îl aniversează vineri pe soțul ei, împreună cu care formează un cuplu de peste 20 de ani. Cu ocazia zilei de naștere a lui Lucian Mitrea, artista i-a făcut urări publice acestuia.

„Același iubit de peste 20 de ani. Omul meu drag cu care am reușit să fac tot ce mi-am propus în viață, care mi-a dat cele mai frumoase cadouri, pe Sofia și Noah Andrei, și care îmi face fiecare zi mai frumoasă. La mulți ani, iubire! ❤️? @ lucian mitrea”, este mesajul transmis de Andreea Bănică de ziua de naștere a soțului ei.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

 

Close
Închide
  Close