Mergi direct la conținut »
Ce face Mihaela Borcea în ziua nunții lui Cristi Borcea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce face Mihaela Borcea în ziua nunții lui Cristi Borcea

În ziua în care Cristi Borcea se căsătorește cu Valentina Pelinel, prima soție a omului de afaceri are grijă ca bugetul acestuia să nu aibă de suferit.

De Dana Aramă,

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, se căsătorește duminică, 30 septembrie, cu Valentina Pelinel, fostul model internațional devenindu-i cea de-a treia soție. Cum evenimentul este unul costisitor pentru omul de afaceri, prima sa soție, Mihaela Borcea, are grijă ca acesta să-și recupereze banii cu ușurință.

Aflată în România, chiar în ziua nunții fostului ei soț, Mihaela Borcea promovează intens, pe conturile sale de socializare, afacerile fostului ei partener de viață, de care se ocupă atât ea, cât și actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea își îndeamnă fanii, deloc puțini la număr, ca în ziua nunții lui Cristi Borcea, să își petreacă timpul la ultimul club pe care fostul acționar de la Dinamo l-a deschis în Capitală și unde, în acest weekend, au loc serbările toamnei.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.  Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea va avea loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea va avea loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.


Citește și: Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro


 

Close
Închide
  Close