Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit. Primele declarații ale fostului șef de la Dinamo

FOTO | Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit. Primele declarații ale fostului șef de la Dinamo

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au oficializat relația miercuri, 12 septembrie 2018. Cei doi au făcut cununia civilă. Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, ea urmând să aducă pe lume două fetițe.

De Dana Aramă,

UPDATE: La ieșirea de la Starea Civilă de la Primăria Voluntari, cuplul proaspăt căsătorit a făcut primele declarații. Cristi Borcea a declarat că deși nu a fost vorba de o dragoste la prima vedere, chimia dintre ei s-a văzut, iar cununia a fost planificată „din momentul în care s-au întâlnit”.

UPDATE: Pelinel este însărcinată cu gemeni, iar Borcea își dorește două fetițe. Fostul șef al clubului Dinamo a vorbit despre momentul în care au fost concepuți copiii.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost foarte discreți în ceea ce privește cununia civilă și au stabilit totul în mare secret.

Au venit împreună, ținându-se de mână, la Starea Civilă de la Primăria Voluntari.

Pentru cea mai importantă zi din viața ei, când a devenit oficial doamna Borcea, Valentina Pelinel a ales o rochie de culoare roșie, accesorizată cu o pereche de cercei creați de Iulia Albu.

Ținuta a fost completată de o pereche de sandale Jimmy Choo. Valentina Pelinel și-a asortat buchetul de flori cu rochia. Sandalele strălucitoare purtate de Valentina Pelinel la cununia civilă cu Cristi Borcea costă 595 de euro.

Cununia a fost oficiată de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei. imediat după ce s-au căsătorit, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au sărutat pasional.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

După cununie civilă, Valentina Pelinel și proaspătul ei soț vor pleca în luna de miere. Luna de miere va fi una atipică și va începe chiar mâine, printr-o deplasare în Turcia, la Bodrum, acolo unde Cristi Borcea face terapie psihologică.

Un amănunt interesat este faptul că tot în data de 12 septembrie s-a căsătorit și primarul Florentin Pandele cu Gabriela Firea. Se întâmpla în urmă cu opt ani.

Omul de afaceri Cristi Borcea și Valentina Pelinel  au un fiu, Milan. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu.

La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și:

VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Close
Închide
  Close