Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine sunt cei care îi organizează nunta lui Cristi Borcea. Emil pune totul la cale, Zsolt le prepară meniul de lux | FOTO

Cine sunt cei care îi organizează nunta lui Cristi Borcea. Emil pune totul la cale, Zsolt le prepară meniul de lux | FOTO

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor avea parte de o nuntă ca în povești la unul dintre cele mai luxoase restaurante din capitala Ungariei, acolo unde au petrecut și nașii lor după ce și-au unit destinele.

De Dana Aramă,

Duminică, 30 septembrie, după cununia religiaosă din Ungaria, omul de afaceri Cristi Borcea și mireasa lui, fostul model Valentina Pelinel, vor petrece alături de invitații lor, 40 la număr, la un restaurant cu vechime din Budapesta. Este vorba despre localul Gundel, unul dintre cele mai apreciate din Ungaria. Meniul de nuntă costă 200 de euro de persoană.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor avea parte de tot ce e mai bun. De organizarea celui mai important eveniment din viața lor se va ocupa Emil Zombory, un om care este as în domeniu. Emil este cel care se ocupă de organizarea evenimentelor de la restaurant de 25 de ani.

De preparatele de fițe cu care se vor delecta mirii, nașii și invitații lor va fi responsabil Litauszki Zsolt, chef la Gundel din august anul acesta. Este un fan al condimentelor și adoră să gătească cu cele mai de calitate produse. A lucrat o perioadă în Costa Rica.  Chef Zsolt este una dintre cele mai influente figuri din gastronomia maghiară.

Atât Emil, cât și chef Zsolt vor fi supravegheați îndeaproape de Kis Janos, managerul restaurantului din anul 1997.

Petrecerea de nuntă a lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel va avea loc într-un cadru de vis, restaurantul Gundel fiind unul în care opulența și rafinamentul sunt la ele acasa. decorul și designul interior sunt de poveste. Mobilier de cea mai bună calitate și pereți pe care sunt expuse  100 cele mai importante picturi maghiare, printre altele.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 


În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.  Nunta Valentinei pelinel cu Cristi Borcea va avea loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA.


Citește și: Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro


 

Close
Închide
  Close