Mergi direct la conținut »
Ce făcea Anamaria Prodan în timpul ploii torențiale din Capitală. A publicat imediat imaginea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce făcea Anamaria Prodan în timpul ploii torențiale din Capitală. A publicat imediat imaginea

Ce făcea Anamaria Prodan în timpul ploii torențiale din Capitală. A publicat imediat imaginea

Anamaria Prodan a publicat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj pentru fani, în care le dezvăluie acestora ce a ales să facă în timpul ploii torențiale din Capitală, de vineri seara. Admiratorii vedetei au venit imediat cu alte idei și i-au propus și alte variante.

În imagine, Anamaria stă pe fotoliu, cu telefonul în mână și este îmbrăcată cu un halat de casă, extrem de sexy, ce a atras atenția tuturor. „Oare ce să facem pe ploaia asta?”, a scris sexy impresara în dreptul fotografiei.

„Pe ploaia asta merge un masaj sau un film bun”, „Bătrânii spun că pe ploaie se numără banii și se fac copii”, „Ești foarte frumoasă și arăți din ce în ce mai bine”, „Un film bun”, i-au comentat admiratorii.

ApaNova informează că vineri, în urma ploii torenţiale din Capitală, cantitatea de apă acumulată în unele cartiere bucureştene a fost una uriaşă, iar mai multe străzi au fost inundate.

Citește și

VIDEO | Theresa May a anunțat că demisionează și a izbucnit în plâns! „Sunt recunoscătoare că am putut servi țara pe care o iubesc”

Close
Închide
  Close