Mergi direct la conținut »
Ce îi face Lidia Buble lui Răzvan Simion când acesta doarme. Artista s-a dat de gol
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce îi face Lidia Buble lui Răzvan Simion când acesta doarme. Artista s-a dat de gol

Ce îi face Lidia Buble lui Răzvan Simion când acesta doarme. Artista s-a dat de gol

Lidia Buble a dat detalii despre ce îi face iubitului ei, Răzvan Simion, atunci când cei doi se află în intimitatea casei lor.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion se înțeleg de minune. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute din viața lor la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Eu stau până adorm pe telefon, îl filmez când doarme, îi bag degetul în nas, îl machiez… Nu se prea întâmplă să fiu fără telefon și fără Instagram. Se mai întâmplă să-mi gătească, din când în când, îmi gătește de 2-3 ori pe săptămână, îmi spune povești uneori, povești pe care le inventează pe loc.

Eu sunt un copil puțin mai mare, recunosc. Mie chiar îmi plac poveștile, îmi spune că într-una sunt prințesă, în alta sunt vrăjitoare. Îmi place foarte mult cum citește el…. 

…Eu îi mai gătesc din când în când, se și minunează când îi gătesc eu”, a dezvăluit Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani.  Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

Citește și: Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

 

Close
Închide
  Close