Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vorbește despre felul în care a schimbat-o divorțul de matinalul de la Antena 1. «Viața mea e completă așa cum este acum!»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vorbește despre felul în care a schimbat-o divorțul de matinalul de la Antena 1. «Viața mea e completă așa cum este acum!»

EXCLUSIV/ Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vorbește despre felul în care a schimbat-o divorțul de matinalul de la Antena 1. «Viața mea e completă așa cum este acum!»

Se fac aproape doi ani de când Răzvan Simion s-a hotărât să nu mai fie bărbatul unei singure femei şi, ca o consecinţă a acţiunilor sale, şi-a pierdut familia. Copiii au resimţit din plin plecarea lui, pentru soţie a urmat un calvar, iar el a trebuit să suporte oprobriul public, mimând faptul că este pe deplin împăcat cu felul în care s-a transformat viaţa lui. De atunci, fiecare suflet implicat în această poveste s-a reconstruit, iar viaţa continuă. Diana, fosta doamnă Simion, a acceptat să ne vorbească despre urmele pe care divorţul le-a lăsat - sau poate nu - asupra fiinţei ei.

De Sabina Ivănică,

“Viaţa e frumoasă aşa cum e ea, cu tot ce înseamnă… pierderi, renunţări, întâlniri…”, susţine Diana, femeia care după un an de amânări a divorţat de bărbatul ei, o cumpănă care, se vede treaba, a întărit-o şi a învăţat- o să vadă doar partea plină a paharului, chiar dacă pentru asta au curs multe lacrimi şi a fost multă suferinţă. Acum, totul pare să fi rămas o amintire, iar ea a deschis ochii asupra vieţii pe care n-o mai vede frântă, ci aşteaptă să o surprindă. Şi dacă soţul ei şi-a refăcut viaţa şi şi-a asumat public acest lucru, ea ce are de gând? “Eu nu consider că trebuie să refac ceva… Viaţa mea e completă, aşa cum e ea acum. Ca să refaci ceva, trebuie să pleci de la premisa că s-a stricat ceva, or eu nu consider că s-a stricat ceva. Eu consider că ăsta e drumul meu şi e minunat aşa cum e. Mă bucur de fiecare zi şi de fiecare om frumos pe care-l întâlnesc în drumul meu”.

cu-raz

13434870_10209532741973309_262577727229185696_n

Alături de fiica ei, Ianca

13501584_10209515549903518_8537168314721032822_n

… şi de fiul său, Tudor

A depăşit lipsa lui

O performanţă pe care, probabil, multe femei cu inima frântă ar aplauda- o şi ar folosi-o ca model. A reuşit să calce peste suferinţă şi să înţeleagă că nu e totul terminat simplu: “Nu mă mai uit în urmă, asta e tot ce contează. Însă tot ce a fost face parte din ceea ce sunt eu acum şi nu o să neg niciodată trecutul. Dar nici nu o să mă blochez într-un prezent care nu mai aparţine nimănui… Viaţa merge mai departe şi ce bine e că se întâmplă asta… Că viaţa încă merge mai departe… Sunt atâţia oameni care ar da orice ca să mai poată simţi asta…”. Şi, da, judecând spusele ei, Răzvan e istorie, e liber să trăiască aşa cum simte şi cum vrea. “Eu nu consider că trebuie să ai pe cineva permanent lângă tine ca să simţi că ai o viaţă. Şi când acel om, care întâmplător e lângă tine o perioadă, alege să plece, nu consider că viaţa ta e «incompletă». Lucrurile care te ţin pe loc o perioadă, după o despărţire, sunt legate de trădări, de loialitate, de corectitudine, nu de prezenţa lui permanentă în viaţa ta”, susţine ea.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Şase luni de infidelitate

Mai 2015 a fost momentul în care Răzvan Simion şi-a făcut bagajul şi a părăsit căminul conjugal pentru a începe o viaţă nouă alături de Lidia Buble. În urmă a lăsat o soţie şi doi copii. Deşi părea că atunci a început idila, lucrurile trenau deja de jumătate de an. Apropiaţi ai familiei ne-au dezvăluit faptul că aventura matinalului s-a consumat timp de şase luni în paralel cu mariajul, care nu părea deloc în impas, aşa cum s-a speculat, fiind presărat cu nenumărate vacanţe în doi şi în patru, cu Diana şi copiii. Interacţiunea dintre Lidia şi Răzvan s-a produs fix pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas ar fi fost cântăreaţa.

Maria-Mirabela-pop-img-1-e1429731072487

Răzvan şi-a refăcut viaţa alături de mult mai tânăra Lidia Buble

Close
Închide
  Close