Mergi direct la conținut »
Ce note mari a avut Gabriela Cristea la BAC! A dat examen și la dans
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce note mari a avut Gabriela Cristea la BAC! A dat examen și la dans

Ce note mari a avut Gabriela Cristea la BAC! A dat examen și la dans

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a dat examenul de Bacalureat în urmă cu ani în urmă și a luat note foarte bune. printre probele de examen, aceasta a avut și dans.

De Dana Aramă,

Gabriela Cristea a terminat Liceul de Coregrafie nr. 1 din București în anul 1993, atunci când a dat și examenul. Vedeta de televiziune a obținut nota 8 la română scris, nota 9 la română oral, 8 la franceză, 10 la istorie, 9 la geografie și tot 9 la dans.

Citește și Rezultate BAC 2019

Media generală de pe diploma de BAC a Gabrielei Cristea fost de 8,85, potrivit wowbiz.ro.

Prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat a început luni, 3 iunie 2019, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Anul acesta, probele de competențe de la BAC 2019 nu s-au mai dat în iarnă, în timpul anului școlar, cum a fost în anul precedent, ci sa revenit la sistemul vechi.

Afişarea primelor rezultate are ca termen data de 8 iulie (până la ora 12:00) şi e urmată de depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00). Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.


Citește și:

FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur

Close
Închide
  Close