Mergi direct la conținut »
Care este numele complet al fiicei nou-născute a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Are 3 prenume cu totul neașteptate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este numele complet al fiicei nou-născute a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Are 3 prenume cu totul neașteptate

Care este numele complet al fiicei nou-născute a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Are 3 prenume cu totul neașteptate

Fetița cea mică a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda nu va avea doar un nume, ci trei. Toate prenumele micuței sunt speciale.

De Dana Aramă,

Imediat ce prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a adus pe lume cea de-a doua fetiță s-a aflat și numele ales de vedetă și de soțul ei pentru aceasta: Iris. Însă micuța nu va avea doar un prenume, ci trei. Muzicianul Tavi Clonda a fost cel care a dezvăluit care sunt cele trei nume pe care le va avea mezina familiei.

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp”, a mărturisit Tavi Clonda pentru emisiunea”Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor.

Citește și: „Peste 20.000 de evrei au fost torturați și umiliți în lagărul de la Mărculești”. Un istoric descrie ororile din lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

 

Close
Închide
  Close