Mergi direct la conținut »
Ce poate mânca Teo Trandafir de Paște, după operația de micșorare de stomac. „Mă doare”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce poate mânca Teo Trandafir de Paște, după operația de micșorare de stomac. „Mă doare”

Ce poate mânca Teo Trandafir de Paște, după operația de micșorare de stomac. „Mă doare”

În ultimii ani, Teo Trandafir a slăbit 60 de kilograme, după intervenția de micșorare a stomacului la care a apelat în 2014. O operație de micșorare a stomacului implică și impune schimbări dramatice în alimentație, așa că prezentatoarea tv este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Teo Trandafir a povestit pentru revista Viva!, cum arată masa ei de Paște. „Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut ‘gastric sleeve’ (nr. operație de micșorare de stomac) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi. În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate. Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis”, a declarat Teo Trandafir.

Citește și

INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

 

Close
Închide
  Close