Mergi direct la conținut »
Cine este bărbatul care apare lângă Teo Trandafir. Acum îl vezi zilnic la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine este bărbatul care apare lângă Teo Trandafir. Acum îl vezi zilnic la TV

Cine este bărbatul care apare lângă Teo Trandafir. Acum îl vezi zilnic la TV

Teo Trandafir a postat, în mediul online, o fotografie din urmă cu ani, în care apare alături de un tinerel. Nici cei mai înfocați fani nu și-ar da seama din prima cine este acesta.

De Dana Aramă,

Fotografia dată publicității de Teo Trandafir datează din urmă cu 17 ani. Lângă vedeta de televiziune apare un tinerel cunoscut astăzi de toată lumea, dat fiind că este prezentator de televiziune și apare în fiecare zi pe micile ecrane.

„Prima noastră poză împreuna. Acum 17 ani și mai bine. O viață de om… ❤️❤️❤️ #oaltaviata #oziplinadeenergie #prietenidragi? @mister_bursucu”, le-a spus Teo Trandafir prietenilor ei virtuali, dezvăluind că tânărul din imagine este Bursucu, Adrian Cristea pe numele lui real, nimeni altul decât colegul ei de la emisiunea Teo Show, pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de succes la public. Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este mama unei fete adoptate, Maia. Vedeta a fost căsătorită de două ori.

Citește și: OPINIE | PAH, după ce președintele PE a anunțat că va trimite o scrisoare Guvernului Dăncilă în care denunță comportamentul „inacceptabil“ faţă de Kovesi: ”Negaționismul de tip nou”

 

Close
Închide
  Close