MENIU CAUTĂ

Ce pretenții are Delia la concerte. Vrea doar apă plată, dar bea și câte un păhărel de tărie!

Distribuie

Ce pretenții are Delia la concerte? Orice vedetă de calibru, pe lângă onorariu, înaintează și o listă de "consumabile" pentru ea și echipa care o însoțește, adică mâncare, fructe, apă și sucuri care trebuie să fie în culise înainte și după spectacol. Se pare că blonda din juriul "X Factor" nu bagă organizatorii la cheltuieli mari, fiindcă pe lista ei se află un singur lucru.

Delia e una dintre cele mai solicitate artiste, iar show-urile sale se desfășoară cu ușile închise. Onorariile sale au câteva zerouri în coadă, dar și show-urile se ridică la nivelul investiției organizatorilor care o solicită.

Totuși, spre deosebire de divele autohtone care înaintea unui spectacol solicită și un protocol cu de toate, artista nu are astfel de obiceiuri. Ce pretenții are Delia Matache la concertele sale? Ei bine, cere numai apă plată! Nu vrea fructe, sucuri naturale sau alte specialități culinare.

Și chiar dacă surse din anturajul ei ne-au dezvăluit că Delia obișnuiește și să-și dreagă vocea cu câte un păhărel de tărie, ei bine, de cele mai multe ori, cântăreața vine cu tăria de acasă! Cu alte cuvinte, pe cât de scumpă este artista în privința onorariului, pe atât de nepretențioasă este la capitolul protocol.

Altfel, Delia, care a fugit la Saint Tropez, într-o minivacanță, ne-a dezvăluit își întrerupe sejurul pentru show-ul pe care-l va susține în această seară la Cerbul de Aur, la Brașov. Ea urmează să revină în țară în cursul zilei de azi, 31 august, și de la aeroport se va duce direct la locul de desfășurare a festivalului.

Investiție de 300.000 de euro în show-ul de la Sala Palatului din noiembrie

Pe cât de reținută este cu pretențiile pentru ea și echipa sa, pe atât de generoasă este Delia cu invitații la spectacolele pe care le susține. Ea obișnuiește să-și răsfețe invitații cu de toate – cu condiția ca doritorii să-și achiziționeze biletul cu acces… și la bufet. Așa se va întâmpla și la concertul pe care-l va susține în luna noiembrie la Sala Palatului. Pentru acest show, Delia și echipa ei au un buget de de 300.000 de euro!

Foto: Dumitru Angelescu


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Citește mai multe despre apa plata, concert, protocol, sala palatului, show și spectacol pe Libertatea.

Comentarii