Mergi direct la conținut »
Ce a primit Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, de la Valeriu Lazarov. Îl are și acum
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a primit Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, de la Valeriu Lazarov. Îl are și acum

Ce a primit Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, de la Valeriu Lazarov. Îl are și acum

Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon România, are o amintire de suflet de la celebrul producător de televiziune Valeriu Lazarov.

De Dana Aramă,

 

Cosmin Cernat a primit, în urmă cu 18 ani, un cadou pe care îl mai are și acum de la renumitul Valeriu Lazarov, cel care a lansat numeroase vedete în România, dar a fost și producătorul unora dintre cele mai de succes emisiuni TV. Este vorba despre un ceas.

„Acesta este ceasul pe care l-am primit în dar de la Valeriu Lazarov, în urmă cu 18 ani! La puțină vreme după ce mi l-a oferit mi-a zis: „Indiferent de câte emisiuni ai produs sau ai prezentat, următoarea trebuie să fie și mai bună”! Vă aștept la sezonul 3!?? 12 ianuarie, ora 20:00, la Kanal D! #exatlonromania #kanaldromania”, le-a spus prezentatorul show-ului Exatlon România celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Acesta este ceasul pe care l-am primit in dar de la Valeriu Lazarov, in urma cu 18 ani! La putina vreme dupa ce mi l-a oferit mi-a zis: Indiferent de cate emisiuni ai produs sau ai prezentat, urmatoarea trebuie sa fie si mai buna! Va astept la sezonul 3! 12 ianuarie, ora 20, la Kanal D! #exatlonromania #kanaldromania   Cel de-al treilea sezon al show-ului Exatlon România urmează să înceapă în data de 132 ianuarie. primul sezon al Exatlon România a fost căștigat de Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa faimoșilor. Cel de-al doilea sezon al Exatlon România a fost căștigat de beatrice Olaru, componentă în echipa Răîzboinicilor. Valeriu Lazarov  a fost un producător român de televiziune, stabilit în Spania. Valeriu Lazarov este cunoscut ca fiind omul care a revoluționat divertismentul românesc de televiziune, după anii '90, cu show-uri care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. valeriu lazarov a încetat din viață în august 2009.
Cel de-al treilea sezon al show-ului Exatlon România urmează să înceapă în data de 12 ianuarie. Primul sezon al Exatlon România a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa faimoșilor. Cel de-al doilea sezon al Exatlon România a fost câștigat de Beatrice Olaru, componentă în echipa Războinicilor.

Valeriu Lazarov a fost un producător român de televiziune, stabilit în Spania. Valeriu Lazarov este cunoscut ca fiind omul care a revoluționat divertismentul românesc de televiziune, după anii ’90, cu show-uri care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. Valeriu Lazarov a încetat din viață în august 2009.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Close
Închide
  Close