Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018

Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018

Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018. Acesta s-a impus în fața lui Ionuț Sugacevschi, în finala care a fost transmisă în direct. Câștigătorul Exatlon 2018, implicit al premiului de 100.000 de euro, a fost ales de votul publicului.

La final, Ionuț Sugacevschi s-a declarat dezamăgit că nu a reușit să câștige premiul de 100.000, deoarece și-ar fi dorit să-i ofere iubitei sale o nuntă ca-n povești. La auzul dorinței sale, Vladimir Drăghia a afirmat că se va ocupa personal de acest aspect.

Totodată, câștigătorul Exatlon România 2018 a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut și a dat mai multe detalii despre ce va face cu premiul de 100.000 de euro.

A meritat Vladimir să câştige Exatlon?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Cosmin Cernat a fost emoționat în timpul anunțului câștigătorului finalei Exatlon, numindu-i pe cei doi finaliști „prieteni”. Votul s-a încheiat la ora 23.00, iar câștigătorul a fost anunțat după aproximativ 15 minute.

Câștigătorul finalei Exatlon 2018 a fost ales de telespectatori, care au votat concurentul pe care l-au apreciat mai mult. Astfel, balanța a înclinat în favoarea lui Vladimir Drăghia, care a fost declarat primul câștigător al Exatlon România 2018. Anterior, Vladimir Drăghia a anunțat că va dona premiul de 100.000 taberei MagiCamp.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Finala emisiunii Exatlon a avut parte de mai multe momente emoționante. Mai precis, în timpul finalei, Ionuț Sugacevschi a povestit cum și de ce dormit pe străzi, alături de oamenii străzii.

Anterior, rivalul său, Vladimir Drăghia, a anunțat că va dona premiul de 100.000, dacă va câștiga finala Exatlon România 2018, taberei MagiCamp. Cu o zi în urmă, a fost transmisă semifinala, în urma căreia Vladimir Drăgia și Ionuț Sugacevschi au ajuns în finală.

Cu o zi în urmă, a fost transmisă semifinala, în urma căreia Vladimir Drăgia și Ionuț Sugacevschi au ajuns în finală.

Finala Exatlon a fost transmisă, în direct, la Kanal D, din Republica Dominicană. În acest timp, în platourile Kanal D, s-au aflat concurenții care au revenit deja în țară, după eliminările succesive de până acum. Aceștia au intrat în direct cu foștii lor coechipieri aflați în Republica Dominicană.  Faimosul sportiv Ion Oncescu s-a declarat un Războinic, în Marea Finală Exatlon 2018.

Rechizitoriu DIICOT: Ce făcea Dincă în timp ce poliţia din Caracal bâjbâia în căutarea Alexandrei, după ce fata a sunat la 112
Recomandări

Rechizitoriu DIICOT: Ce făcea Dincă în timp ce poliţia din Caracal bâjbâia în căutarea Alexandrei, după ce fata a sunat la 112


Citește și:


Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipă, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat intemperiile în celebrul „coteţ” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Razboinici și de Faimoși.

„Exatlon” a devenit un adevărat fenomen în România, aducând în discuție ideea de fair-play, de libertate a alegerii, de valori morale. În timpul șederii în Republica Dominicană, concurenții au trecut prin încercări importante, arătându-se publicului fără ascunzișuri, fie că a fost vorba de slăbiciuni, greșeli inerente sau momente când au dat dovadă de echilibru, înțelepciune.


Citește și: Mândria aromânilor de ziua lor: ”Noi nu avem nici un asistat social!”


 

Close
Închide
  Close