Mergi direct la conținut »
Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea. Cine s-ar fi așteptat la așa ceva?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea. Cine s-ar fi așteptat la așa ceva?

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea. Cine s-ar fi așteptat la așa ceva?

Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj neașteptat fostului ei soț, omul de afaceri Cristi Borcea.

 

În data de 17 ianuarie, omul de afaceri Cristi Borcea și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 49 de ani. Prima sa soție, femeia de afaceri Mihaela Borcea i-a făcut o urare plină de emoție celui care i-a fost partener de viață.

„De ziua ta îți doresc, dragă Cristi, sănătate, multe zile înseninate de zâmbetul celor dragi ție!! Fie ca grijile și necazurile să te ocolească de azi înainte și alături de familie să te bucuri de toate surprizele frumoase pe care viața încă ți le oferă!! Să ne trăiască Antonia noastră frumoasă!!??????????”, i-a transmis Mihaela Borcea fostului ei soț.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan. Cei doi urmează să devină din nou părinți, de gemene.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

Close
Închide
  Close