Mergi direct la conținut »
Ce replică i-a dat Andreea Mantea iubitei lui Kamara. "Spune sincer: Ai putea?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce replică i-a dat Andreea Mantea iubitei lui Kamara. "Spune sincer: Ai putea?"

Ce replică i-a dat Andreea Mantea iubitei lui Kamara. „Spune sincer: Ai putea?”

Andreea Mantea a asistat la discuțiile dintre Oana, soția lui Kamara, și Mădălina, amanta acestuia, din platoul unei emisiuni de televiziune.

De Dana Aramă,

Artistul Kamara este în plin scandal cu partenera lui de viață, Oana. Acesta și actuala iubită a lui Kamara, Mădălina, au fost prezente în studioul unel emisiuni de televiziune de la Kanal D.

Prezentatoarea emisiunii, Andreea mantea, a fost prezentă la discuțiile dintre cele două. la un moment dat, vedeta a intervenit, atunci cân Mădălina, amanta lui kamara, i-a luat apărarea acestuia cu privire la perioadele în care era plecat foarte multă vreme, în timp ce Oana, soția, stătea acasă cu băiețelul lor bolnav.

 „E clar că cineva trebuie să întrețină familia. La ei a fost probabil o problemă de comunicare. Eu aș putea să fac orice pentru copilul meu, ca mamă. Și tu ești mamă, înțelegi”, i-a spus Mădălina prezentatoarei de televiziune.

„Da, ești mamă. Dar în momentul în care stai cu copilul tău zi de zi, doar tu cu el, nu primești niciun ajutor. Ai de făcut mâncare, ai de spălat haine, trebuie să ai foarte mare atenție. Trebuie să știi exact ce temperatură trebuie să fie în casă, apa, mâncarea. Trebuie să le ai pe toate la punct.  

Tu nu poți să dormi decât 3 ore, pentru că un bebeluș se trezește din 3 în 3 ore. Și nu știi ce să faci în alea 3 ore, dacă să dormi, să te speli, chiar să faci și pipi pentru că nu poți nici asta câteodată să faci.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

Acum, vorbim de un copil normal, dar când vorbim de Leon, ne referim la un copil care avea nevoie de mult mai multă atenție, pentru că e bolnav. Iar când soțul tău îți spune că iese de plăcere la cafea, iar tu nu ai deloc timp pentru ține. Gândește-te bine și spune sincer: Ai putea?”, a fost replică Andreei Mantea, care de curând a vorbit despre prima sa dragoste.


Citește și: EXCLUSIV/ Sute de clienți înșelați vor 375.000 de euro de la Omnia Turism. Se fac investigații pentru evaziune fiscală și înșelăciune


 

Close
Închide
  Close