Mergi direct la conținut »
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre fostul soț. “Prigoană a fost tratat. Clinica este de psihiatrie“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre fostul soț. “Prigoană a fost tratat. Clinica este de psihiatrie“

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre fostul soț. “Prigoană a fost tratat. Clinica este de psihiatrie“

Adriana Bahmuţeanu continuă acuzațiile la adresa fostului soț. Fosta prezentatoare tv  a fost invitată la "XNS", unde a dezvăluit că Silviu Prigoană a fost tratat, în urmă cu doi ani, într-o clinică de psihiatrie.

„În urmă cu câteva emisiuni spunea că el nu are nicio boală şi că eu sunt nebuna. Actele astea sunt răspunsul unei clinici unde Prigonă a fost tratat. Prigoană a reclamat nişte probleme de memorie. Clinica este de psihiatrie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la XNS.

„Clinica a răspuns că Silviu Prigoană a fost prezent, în urma apariţiei unor tulburări de memorie, la un examen psihologic. În prezent, domnul Prigonă nu este în evidenţa noastră pentru niciun tratament”, a fost răspunsul clinicii oferit în 2017, în urmă cu doi ani, potrivit XNS.

Silviu Prigoană este din nou în scandal cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și-a reclamat fosta consoartă la poliție, după ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor. Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă marți seară în cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a dezbate subiectul.

Citește și

Dr. Alban, starul muzicii anilor ʼ90, trimitea pachete cu cafea și țigări în România, pe vremea lui Ceaușescu! Fratele lui era student la Medicină în Timișoara

 

Close
Închide
  Close