Mergi direct la conținut »
Ce spune Brad Pitt despre actorie. "Cred că este un joc al bărbaților mai tineri"
Entertainment Libertatea > Entertainment > Ce spune Brad Pitt despre actorie. "Cred că este un joc al bărbaților mai tineri"

Ce spune Brad Pitt despre actorie. „Cred că este un joc al bărbaților mai tineri”

Starul hollywoodian Brad Pitt a vorbit despre cariera sa în domeniul cinematografiei într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista GQ Australia.

De Dana Aramă,

Brad Pitt a mărturisit că în ultima vreme se simte mai bine în spatele camerelor de filmat.

„Sunt în spatele camerei, în partea de producție, și îmi place mult asta. Încep să fac mai puține (n.r. roluri). Chiar cred că este un joc al bărbaților mai tineri. Nu că nu ar exista suficiente rolurile importante pentru bărbați mai în vârstă, ci pentru că jocul în sine este așa, se schimbă în mod natural. Este o selecție naturală”, a declarat Brad Pitt pentru publicația respectivă.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, a fost căsătorit cu Angelina Jolie, 43 de ani. Cei doi și-au unit destinele în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.

FOTO: Northfoto


Citește și:

În 2018, poliția de frontieră a SUA a prins de două ori mai mulți români decât cubanezi intrați ilegal. O româncă însărcinată a căzut când sărea gardul de la graniță și a murit!

 

Close
Închide
  Close