Mergi direct la conținut »
Ce spune Ioana Filimon despre palma primită de la Cătălin Moroşanu, în timpul duelului din „Ferma”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ioana Filimon despre palma primită de la Cătălin Moroşanu, în timpul duelului din „Ferma”

Ce spune Ioana Filimon despre palma primită de la Cătălin Moroşanu, în timpul duelului din „Ferma”

În ediția de joi, 4 aprilie 2019, a show-ului Ferma, de la Pro TV, la duel au intrat Geanina Ilieș și Ioana Filimon, iar în cele din urmă, fosta Miss România a plecat acasă, părăsindu-și colegii, cu lacrimi în ochi.

Ioana Filimon a făcut primele declarații, după ce a fost eliminată  de la „Ferma” și a recunoscut că palma primită de la Cătălin Moroșanu, în timpul duelului cu Gianina, a luat-o prin surprindere, însă a motivat-o mai tare.

„Cum spuneam, îmi era deja rău de câteva zile şi cred că s-a şi văzut. Noroc cu Moro, care mi-a şi dat o palmă, să-mi revin. Altfel, nu cred că mai puteam să continuu duelul. M-a luat prin surprindere Moro cu palma aceea, dar m-a ajutat foarte mult, a ştiut cum să procedeze la momentul acela. Eram făra vlagă, nu mai puteam, cred că nici nu mai voiam să lupt pentru că mă dureau toate, fiecare părticică din corp mă durea. A fost foarte greu”, a declarat Ioana potrivit Click.ro

Ioana Filimon a fost eliminată de la show-ul Ferma, în urma duelului pe care l-a avut cu Geanina Ilieș. Cântăreața Claudia Pavel, care a făcut și ea parte din emisiune și care a avut diverse conflicte cu ceilalți colegi, a făcut declarații despre Ioana Filimon la show-ul prezentat de Cătălin Măruță la Pro Tv.

Citește și

Mihai Pleșu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care e acuzat de trafic de droguri

 

Close
Închide
  Close