Mergi direct la conținut »
Claudia Pavel, atac la Ioana Filimon, după ce aceasta a fost eliminată de la Ferma. "S-a comportat ca sclava lui Brigitte"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pavel, atac la Ioana Filimon, după ce aceasta a fost eliminată de la Ferma. "S-a comportat ca sclava lui Brigitte"

Claudia Pavel, atac la Ioana Filimon, după ce aceasta a fost eliminată de la Ferma. „S-a comportat ca sclava lui Brigitte”

Claudia Pavel și-a spus părerea despre Ioana Filimon, una dintre vedetele alături de care a concurat la show-ul de televiziune Ferma, difuzat de Pro TV.

De Dana Aramă,

Ioana Filimon a fost eliminată de la show-ul Ferma, în urma duelului pe care l-a avut cu Geanina Ilieș. Cântăreața Claudia Pavel, care a făcut și ea parte din emisiune și care a avut diverse conflicte cu ceilalți colegi, a făcut declarații despre Ioana Filimon la show-ul prezentat de Cătălin Măruță la Pro TV.

Ioana Filimon, alături de Cătălin Moroșanu

Ioana Filimon, alături de Cătălin Moroșanu

Ioana Filimon, alături de Brigitte Sfăt

Ioana Filimon, alături de Brigitte Sfăt

„M-au surprins palmele primite de Ioana din partea lui Moroșanu. Sunt de domeniul SF. Au fost niște scene grotești. Comportamentul Ioanei nu mi-a plăcut în Fermă. Mie nu-mi plac femeile sclave. Ioana Filimon s-a comportat că sclava lui Briggitte, apoi că sclava lui Moroșanu”, a spus Claudia Pavel.
Claudia Pavel a comentat și despere eliminarea surorii ei, Paula, de la show-ul Ferma.
„A fost o experiență extraordinară pentru ea. Este o persoană pozitivă, trăiește din prezent. S-a dus și a spus ce a avut de zis și a plecat. Practic toată lumea a încălcat regulile. Ea s-a dus la baie cu Brigitte și i-a sugerat să-și închidă microfonul. Sunt multe chestii care nu au fost sancționate. Este un subiect foarte delicat!”, a explicat artista.

Paula Pavel, sora cântăreței Claudia pavel, alias Cream

Paula Pavel, sora cântăreței Claudia pavel, alias Cream

Citește și: Argumentele aduse de Parlamentul European în favoarea lui Kovesi, în negocierile cu Consiliul UE. „Este femeie. În plus, România nu deține în prezent niciun post cheie în UE”

Close
Închide
  Close