Mergi direct la conținut »
Ce spune Ioana Ginghină despre divorțul de Alexandru Papadopol. De când au început problemele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ioana Ginghină despre divorțul de Alexandru Papadopol. De când au început problemele

Ce spune Ioana Ginghină despre divorțul de Alexandru Papadopol. De când au început problemele

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în urmă cu patru luni, când actorul a părăsit casa în care locuia cu soția și fata lor, Ruxandra. Cei doi nu au divorțat încă, însă vedeta a făcut declarații despre momentul în care se va întâmpla asta și cum a ales să procedeze. 

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat Ioana Ginghina potrivit Click.

Se pare că între cei doi au existat probleme şi anul trecut, înainte de filmul „Povestea unui pierde vară”. „Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personal”,a mai adăugat Ioana pentru sursa citată.

Citește și

UPDATE / Rectorul și prorectorul Academiei de Poliţie au demisionat. Carmen Dan le ceruse să renunțe la funcții, fiind urmăriți penal

 

 
 
Close
Închide