Mergi direct la conținut »
FOTO/ Au fost desemnate vedetele cel mai bine îmbrăcate în 2018. Meghan Markle ocupă un loc pe podium
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO/ Au fost desemnate vedetele cel mai bine îmbrăcate în 2018. Meghan Markle ocupă un loc pe podium

Topul celor mai bine îmbrăcate vedete în 2018, întocmit de Lyst.com, este condus anul acesta de două membre ale clanului Kardashian-Jenner și de Meghan Markle, cea care după ce a devenit membră a casei regale britanice a făcut furori cu ținutele alese.

Specialiștii de la Lyst spun că pentru a realiza clasamentul de anul acesta au analizat vânzările, căutările și impresiile pe care le-au făcut în mediul online ținutele purtate de 50 de vedete.

Pe primul loc se situează Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner, care la doar 21 de ani a reușit să creeze un adevărat imperiu în domeniul frumuseții. Cu 115 milioane de urmăritori pe Instagram, Kylie, care a devenit mamă la începutul acestui an, este pe punctul de a deveni cel mai tânăr om din lume care și-a creat prin forțe proprii un imperiu de un miliard de dolari. Ținutele purtate de Kylie au generat peste 2 milioane de căutări online în anul 2018, iar după ce tânăra a purtat la petrecerea de ziua ei o rochie roz, căutările termenului de ”rochie roz” pe Google au crescut cu 107% în doar 48 de ore, scrie Lyst.com

Poziția a doua este ocupată de Kim Kardashian. Soția lui Kanye West a primit anul acesta premiul CFDA de Influencerul anului, iar ținute alese de ea au revenit brusc în atenția mondială. De exemplu, Kim a făcut anul acesta pantalonii scurți de cycling fashionable. De asemenea a ajutat la revitalizarea brandului Fendi publicând pe contul ei de Instagram fotografii în care apărea îmbrăcată în haine purtând logoul brandului.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

Podiumul este completat de Meghan Markle. Soția prințului Harry a devenit un adevărat trend-setter după căsătorie. Efectul Meghan, așa cum este numit la nivel mondial, continuă să crească, iar ținutele sale zilnice au provocat creșteri în căutările brandurilor pe care alege să le poarte. În medie, dacă ducesa de Sussex, care a anunțat în toamna acestui an că este însărcinată, poartă un anumit designer, căutările după numele acestuia cresc cu peste 200% în  în care apar fotografiile cu ea.

Top 10 cele mai bine îmbrăcate vedete din 2018

  1. Kylie Jenner
  2. Kim Kardashian
  3. Meghan Markle
  4. Cardi B
  5. Beyonce
  6. Serena Williams
  7. Chiara ferragni
  8. Blake Lively
  9. Rihanna
  10. Ariana Grande

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”


 

 

Close
Închide
  Close