Chef Foa e căsătorit cu Ioana și împreună au doi copii. Ea e cea care se ocupă în mare parte de micuți, dar și cea care îl sprijină în carieră pe Florin Scripcă, pe numele lui real. Îi este manager. „Soția gătește, delicios chiar. Chiar acum când îți răspund știu că gătește brioșe suculente, juicy, probabil sugar-free, gluten-free, excelente.

Îmi gestionează o parte dintre proiecte, dar în ultima vreme mai puțin, căci e mai complicat cu doi copii și oricum are și ea proiectele ei. Încercăm să găsim soluții pentru toate.”, a lăudat-o bucătarul pe soție, despre care își aduce aminte cu drag cum a cunoscut-o acum zeci de ani.

„Este o poveste veche. O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani. Toată nebunia s-a întâmplat când s-a întors femeie de la facultate, de la Londra. Știi cum e cu armata? Că zici că băiatul se întoarce bărbat? Așa a fost cu ea la facultate: a plecat și s-a întors femeie. Iar pentru că mie îmi place să câștig, să cuceresc, am făcut-o. Restul e istorie.”, a mai explicat el pentru viva.ro.

sotia-chef-foa-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat cum arată viața lui dincolo de emisiuni, dincolo de sesiuni de gătit, chef Foa a vorbit în principal despre timpul pe care îl petrece cu familia. „Ieșim cu copiii în parc, mergem la skate park, la locul de joacă, mai construim împreună ceva din lemn, reparăm jucării stricate, activități din astea hand made. Nu îmi propun, dar mereu apare ceva de reparat sau construit, iar copilul se molipsește instant – te ajută pe tine, dar învață și el foarte multe (coordonare, atenție, răbdare)”, a spus el.

Se știe că chef FOA împarte bucătăria cu frații lui. Toți trei sunt bucătari și au învățat să gătească de la mama lor. „Suntem trei băieți. Acum suntem toți trei bucătari. Daniel, fratele mai mic – i se mai spune Shoo – este și tâmplar, și pictor, și sculptor, și Marius, căruia i se mai spune Swordy. Mie mi se spune FOA de când mă știu”, a spus el într-un interviu pentru Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News