MENIU CAUTĂ

Cine este bărbatul care o susține din umbră pe actrița Monica Bârlădeanu. „Are un umor deștept”

Distribuie

Monica Bârlădeanu a transmis un mesaj important și încurajator pentru toate femeile care se confruntă cu violența domestică. Actrița a fost invitată în cadrul emisiunii de la Pro tv, unde a făcut dezvăluriri emoționante.

„Violența domestică înseamnă abuz emoțional și psihologic. Abuzul emoțional și psihologc este absolut abominabil pentru că este foarte greu de adus dovezi”, a spus Monica Barladeanu.

Monica Bârlădeanu s-a hotărât să facă parte din această campania „ANAIS” tocmai pentru ca a crescut într-o familie unde a fost „familiarizată” cu acest tip de violență. „Eu sunt copilul care a ieșit dintr-o asemenea căsnicie”.

Monica Bârlădeanu a venit însoțită de fratele ei, Petru, cel care îi este alături și o susține în proiectele sale. Acesta a povestit cum a ajuns să facă parte din echipa de producție a filmului „Faci sau taci”. Pentru Petru totul a început de la colaborarea pe care a avut-o cu Iura Luncașu pentru o reclamă. A fost ales pentru alegerea de sunet a comediei Faci sau taci.  „Are un umor deștept și contemporan unde lumea chiar rade cu hohote”, a spus Petru la Vorbește lumea.

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Citește mai multe despre monica barladeanu, campanie și Violenta pe Libertatea.

Comentarii